Hummer Huren het grootste hummer-netwerk van nederland

Ervaringen

Op deze pagina leest u verschillende ervaringen en feedbacks van onze klanten over HummerHuren.nl
U kunt uw ervaring delen door deze te e-mailen via het contactformulier.

Glam Rock Group

Datum: 25-10-2014 / Hummer H2
Een auto puzzeltocht met het thema Glam Rock dachten we direct aan een Hummer! Na wat speurwerk op internet contact gezocht met HummerHuren.nl en direct een Hummer gereserveerd. Alles wordt heel correct en duidelijk gecommuniceerd wat betreft de voorwaarden, betaling borg en gebruik van de Hummer.
Wij hebben een fantastisch weekend gehad in een prachtige tot in de puntjes verzorgde Hummer. Bedankt Art !

Baas EVENTS & PR

Filmpremière Maya de Bij
Datum: 05-10-2014
Hummer H1 met bestickering.
De Hummer zag er fantastisch uit en het was een zeer geslaagd evenement. Ontzettend aardige chauffeur ook!
We gaan zeker in de toekomst nogmaals gebruik maken van jullie service.
Met vriendelijke groet,
Rosanne Schippers
Baas EVENTS & PR

Sander en Mariska

Bruiloft
Datum: 06-06-2014
Hummer H2
- Fijne communicatie met de verhuurder, waarbij met de klant werd meegedacht
- Een gerichte offerte, passend bij de wensen van de klant
- Ook erg fijn dat dat we onze auto daar veilig konden stallen, zolang we de hummer hadden.
- We vonden onze zwarte H2 hummer erg mooi, lekker ruim en erg fijn rijden. Alleen de navigatie van de auto stuurde je nogal eens op vage zijweggetjes, ipv van via de hoofdwegen naar je bestemming.
Ik zou anderen echt dit bedrijf aanraden, als je een hummer wilt huren.

Kelly Druyts

Op 05/09/2013 Had ik de hummer H1 gehuurd als verrassing voor mijn vriend zijn verjaardag. Hij staat en namelijk gek van.
De service was geweldig en de Hummer was tiptop in orde.
Enige spijtige is dat het niet bleef duren. Wij gaan het zeker nog een keer doen!! Groetjes uit Belgie!!

Meta

Als weddingplanner van Stijl&Puur, zorgeloos trouwen, heb ik aan een bruidspaar dit bedrijf aangeraden om een Hummer te huren als trouwvervoer. Dit was de grote wens van de bruidegom. Het was niet nodig ergens zorgens om te maken, alles werd keurig geregeld door Hummerhuren.nl. Top! Het bruidspaar heeft een geweldige dag gehad. Dank!

Linda & Donny

Voor onze bruiloft op 7 juni 2013 hadden wij een witte H2 Hummer gereserveerd. Echter kregen wij een aantal maanden voor onze bruiloft te horen dat de eigenaar van de betreffende Hummer zijn activiteiten heeft gestaakt en wij helaas niet meer Hummer konden huren. Gelukkig heeft hummerhuren.nl alles eraan gedaan om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn en een alternatief voor ons te regelen. Het was eerst een zwarte limo Hummer geworden en op de dag zelf kwam de grote verrassing: hummerhuren.nl had toch nog een wit exemplaar van de Hummer limo kunnen regelen! Echt fantastisch geregeld! Wij kunnen niet anders zeggen dan dat hummerhuren.nl het fantastisch heeft geregeld en wij zullen zeker iedereen hummerhuren.nl aanraden!

Marnix en Carola

Op 4 april hebben wij de Hummer H2 gehuurd voor onze bruiloft. Alles super verlopen! Goede en duidelijke communicatie en de auto was prachtig.
Voor ons maakte de Hummer het plaatje compleet. Wij zullen hummerhuren.nl zeker adviseren aan anderen!

Rachel Bakker

Om mijn man op zijn verjaardag te verrassen heb ik hem een Hummer Offroad Experience gegeven.
Samen met zijn vader heeft hij super genoten van deze dag.
Vol van de adrealine kwam hij weer thuis.
Door omstandigheden was deze dag lastig voor mij om te regelen, de eigenaren van hummerhuren.nl hebben meegedacht en geen vraag was te gek. ;) Ze zijn aardig en behulpzaam. Goed bedrijf, zeker een aanrader. Succes en genietse!

linda ten Wolde

Hummer gehuurd voor gala feest van mijn zoon samen met drie vrienden. Geweldig mooie glimmende zwarte hummer met zeer aardige chauffeur. Keurig op tijd, we konden allemaal nog foto's nemen en achter het stuur zitten. Ook om deze hummer te huren ging alles perfect. Wij zijn zeer tevreden over de service. Zeker een aanrader!!..

Wilma van den Top

09-08-2012 is mijn broer getrouwd en voor deze bijzondere dag hadden wij als verrassing de Hummer H2 gehuurd... Dit viel uiteraard in de smaak en we hebben daardoor een geweldige dag gehad en super mooie foto's van de hummer met het bruuidspaar kunnen maken... Hartelijk dank voor de goede services.. Zelfs later terug brengen was geen probleem.. Helemaal geweldig Art ook namens het bruidspaar hartstikke bedankt voor deze geweldige hummer. Groeten Wilma

Andries en Erica

Op 1-6-12 zijn wij getrouwd, en hebben wij de goed opvallende en prachtige Hummer H2 gehuurd bij hummerhuren.nl . Echt alles was super goed geregeld. Goed uitleg van de auto (waar die vele knopjes voor dienen) er werd echt de tijd genomen om alles door te nemen.
Super bedankt voor alles!!

Nadia en Bob

zojuist zijn we gister 1 juni 2012 getrouwt,
we hadden toen een witte hummer h2 gehuurd. helaas kregen we een telefoontje dat die kapot was gegaan, maar ze hebben ons iets anders aangeboden en dat was een zwarte hummer limo. die was helemaal geweldig,
wil jullie en de chauffeur die heel netjes en vriendelijk was heel erg bedanken voor het stralende vervoer, op onze mooiste dag
groetjes

Dirk & Diana

Op 03 mei 2012 ging onze zoon trouwen. Daar hij een Hummer helemaal te gek vind, deze bij Hummerhuren.nl gehuurd. Alles is met het huren prima gegaan, deze mensen zijn zeer stipt, vriendelijk, nauwgezet, communicatief sterk, en in overleg is er zeer veel mogelijk. Deze firma is een echte aanrader.

Stephan en Kelly

Wij zijn op 23 sept 2011 getrouwd en hebben hier een humvee gehuurd met chaufeur.
echt een top chaufeur en auto. hielp met alles mee niks was te gek auto daar heen dan weer daar zetten voor fotos. hielp zelf mee met de foto's (stropdas goed doen van de kleine jurk goed leggen) we waren overal op tijd. nee echt goede service zeker een aanrader als je een hummer of een humvee wilt huren om het hier te doen. groetjes stephan en kelly
bedankt, we hebben een topdag gehad

Rachel

Op vrijdag 26 augustus 2011 heb ik mijn sweet 16 feest gehad en onderdeel daarvan was dat ik opgehaald zou worden met een witte Hummer. Het was al heel lang mijn wens/droom om een keer in een Hummer mee te kunnen rijden en nu ik er voor mijn verjaardag in zat vond ik het nog specialer dan dat ik gedacht had. Echt een super toffe ervaring die ik nooit meer zal vergeten en waarvan ik gelukkig ook genoeg foto's heb. Daarbij kon ik ook nog mijn nichtje, een vriendin en vriend meenemen die net zo onder de indruk waren. Alles was super:-) en maakte mijn avond helemaal top.

Pim

Ik heb op 28 mei 2011 heb ik voor een gehele dag een Hummer H2 gehuurd. Auto was perfect en in zeer goed glimmende staat. Een heerlijk dagje mee duur Nederland getoerd.
OP 26 Juni heb ik ruim 5 kwartier (1 uur was afgesproken) mogen off de Road rijden in Almere met een Hummer H1. Ik heb zelf veel ervaring met off de Road rijden maar met de H1 was toch wel een top klassse apart. Zeker aan te bevelen de H1 voor in Almere.
Zeer dank voor beide de H2 en de H1. Pim

Stephanie

GALA UTRECHT juni 2011
We hebben het afgelopen woensdag erg gezellig gehad. De hummer was op tijd in de straat om ons op te halen en ook de chauffeur was zeer vriendelijk. We trokken erg de aandacht met de hummer en kwamen helemaal in stijl aan. Iedereen vond dat we een leuke aankomst geregeld hadden. Ook vonden we de prijs goed te doen en zijn we zeer te spreken over de communicatie via zowel de mail als in de hummer zelf. Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad.

Willem en Esther Kelder

Datum: 29-04-2011
Wij hebben een H2 gehuurd voor onze bruiloft. Het was fantastisch. Goede service een echte aanrader! Bedankt!

Ries van Hemert

Datum: 29-04-2011
We hebben voor het gala op school een Hummer H2 gehuurd. Auto was schitterend en we hadden een geweldige chauffeur. Alles was goed geregeld en van hoge kwaliteit. Bedankt! Ik zal het zeker doorgeven aan mensen die een auto willen huren!

Vivian

Datum: 10-04-2011
Dames!!!
Willen jullie een goede beurt maken bij jullie kerel?? Regel dan een off road experience met dit testosteron-monster en je weekend kan niet meer stuk. En hou je zelf ook wel van wat actie.... zorg voor een goede sport BH. SUPER!!!!!
Morgen weer :)

J. Franse

Verjaardagsfeest 18 jaar in Kampen
Op 13 maart 2011 hebben wij als cadeau voor onze dochter een Hummer gehuurd. We hadden een huur tijd van een half uur afgesproken, grandioos. Vooral toen de Hummer na een half uur bij de feestplek aankwam en er door de chauffeur voor gesteld werd om nog een aantal keren een rondje te rijden met andere gasten. Er is wel 4 x een extra rondje gereden zonder te hoeven bijbetalen, klasse man. Jullie hebben zeker bijgedragen aan het welslagen van de 18e verjaardag van onze dochter, we zullen vast nog wel een keer een beroep op jullie doen, groeten en succes met de zaken.

Estefania Margarita

Trouwerij 30.12.2010 in Apeldoorn
Wij vonden met mijn man geweldig om bij u de hummer mochten huren. Service is super. Wij zijn goed geinformeerd en wij hadden ook het gevoel dat er echt wat moeite werd gedaan om alles zo goed mogelijk te regelen. Als we ooit nog eens een hummer willen huren zouden we nergens anders naar toe gaan. Ik zou zeker iedereen aanradan om bij u te komen. Wij willen u nog bedanken voor al uw moeite zodat we 2 dagen voor de trouwerij een topauto hebben kunnen krijgen. Heel erg bedankt voor alles!

Mas

Offroad experience in Almere.
Datum: 26-07-2010
Het offroad rijden in een H1 was een geweldige ervaring! Ik heb de offroad experience gekregen voor mijn verjaardag, en dat ik nog geen rijbewijs heb was gelukkig geen probleem. De begeleider was netjes op tijd aanwezig, en wist veel te vertellen over de Hummer, die overigens in topstaat was.
Nogmaals bedankt!

Ingmar

Jubileum in Haarlem.
Datum: 22-07-2010
Ik kreeg van de directie op het werk een rit aangeboden met een H2 omdat ik 10 jaar bij de zaak zat, helemaal geweldig!!!
service was perfect, wer thuis opgehaald en stond een chauffeur voor me klaar, was een totale verrassing!!
Een ervaring waar ik lang op terug zal kijken.

Sharon van Soest

12.5 jarig huwelijk in Nieuwegein.
Datum: 17-06-2010
Het was echt geweldig geregeld, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering! Bij het reserveren liep het prima en alles werd goed en duidelijk op papier gezet. Ook onze wensen waren geen probleem, het was een verrassing waar het bruidspaar heen ging en dat is ook goed geheim gebleven. Ze hebben een super rit gehad en de chauffeur was keurig, vriendelijk en mooi in pak. Kortom een echte aanrader en wij zullen er zeker nog eens gebruik van maken!

Mandy

Bruiloft in Enspijk.
Datum: 17-06-2010
Het was super!!
Op het laaste moment een leuke verassing kunnen regelen voor mijn partner. Op woensdag contact opgenomen om iets te regelen voor vrijdag. Helemaal goed!
De afspraken zijn goed verlopen en wij vonden het een hele leuke ervaring met dank onze chaffeur!
Reserveer nu uw hummer!